Fogászati szakellátás
Tételes Fogászati Program WINDOWS operációs rendszerre

Fontos információk

Értesítjük Tisztelt Felhasználóink, hogy letölthetö a TETFOG 3.9 program, amely a 2011. 05. 01-től rögzített teljesítmények jelentéséhez szükséges, új rekordkép alapján készült.

Kérjük, hogy a májusi jelentést már ezzel a verzióval készítsék el!

Kérdéseiket, észrevételeiket a következő e-mail címen várjuk:

A programmal kapcsolatos módosításokat honlapunkon folyamatosan közzétesszük.

Felhívjuk Tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy Windows Vista és Windows 7 operációs rendszerek esetében a TETFOG programot ne a C:\Program Files könyvtárba telepítsék, hanem egy, az Önök által létrehozott alkönyvtárba. (pl: c:\tetfog)!

FIGYELEM!

A gyógyszerrendeléshez használandó számítógépes program minősítésének szabályairól szóló 53/2007. (XII. 7.) egészségügyi miniszteri rendelet értelmében 2008. július 1-jétől társadalombiztosítási támogatással gyógyszert és gyógyászati segédeszközt - bizonyos speciális eseteket kivéve - kizárólag minősített számítógépes program alkalmazásával lehet rendelni.

Ahhoz, hogy minden orvos újabb költségek nélkül is eleget tudjon tenni a jogszabály előírásainak, az OEP saját minősített programot fejlesztett, amely 'Orvosi ReceptKitöltő Alkalmazás' (ORKA) néven ingyenesen letölthető az OEP honlapjáról. Az ORKA egy komplex, minősített vényíró program, aminek segítségével a Felhasználók a biztonságos és hatékony gyógyszerrendeléshez szükséges információk széles köréhez férnek hozzá könnyen és gyorsan. A program a vényíráson túl alkalmas a jogszabályban meghatározott magánorvosi jelentés elkészítésére, illetve szükség esetén a közgyógyellátás rendszerében alkalmazott igazolás előállítására is képes.

Mivel az ORKA ingyenes és minden receptírással kapcsolatos követelménynek megfelel, ezért 2009. július 1-jétől a TETFOG programban nem lesz külön receptíró funkció, erre a célra kérjük használják az ORKÁ-t !

Köszönjük megértésüket.

Bővebben az Orvosi ReceptKitöltő Alkalmazásról >>>

Hatályos jogszabály

43/1999. (III. 3.) sz. Kormányrendelet az egészségügyi szolgáltatások Egészségbiztosítási Alapból történő finanszírozásának részletes szabályairól és a 9/1993. (IV. 2.) NM rendelet az egészségügyi szakellátás társadalombiztosítási finanszírozásának egyes kérdéseiről

4/2007 01.22. Korm. rendelet, Egyes az egészségügyet érintő kormányrendeleteknek a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetésével kapcsolatos jogszabályokról (Érvényes 2007.02.15-től)

35/2007. (III. 7.) Korm. rendelet a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény végrehajtásáról szóló 217/1997. (XII. 1.) Korm. rendelet és az egészségügyi szolgáltatások Egészségbiztosítási Alapból történő finanszírozásának részletes szabályairól szóló 43/1999. (III. 3.) Korm. rendelet módosításáról

6. számú melléklet a 13/2007 (III. 7.) EüM rendelethez, Egészségbiztosítási Közlöny, 3. szám.

2006. évi CXV. tv.

151/2008 (V. 30) Korm r. Egyes egészségbiztosítási tárgyú kormányrendeletek módosításáról

Fogászati Szabálykönyv
A fogászati ellátás tevékenységi kódlistájának alkalmazásáról szóló Szabálykönyv

Forrás: www.oep.hu

Dokumentumtár

Beküldési rekordkép

Felhasználói dokumentáció

Rövid leírás is található a programról a telepítés után a program ikonja mellett (a start menüben) "Rövid leírás" néven

A frissítés egyszerűbb módját megtalálja a felhasználói dokumentációban!

Utolsó frissítés: 2011. 05. 30.

Tételes Fogászati Program frissítései

Programjavítások:
A telepítőkészlet installálása után a felmerülő hibák javításához ill. a verziók közötti váltáshoz elegendő a módosításokat letölteni. A file-okat a tetfog program könyvtárába kell másolni, felülírva a régi állományokat!
A program verzió ellenőrzése a főképernyő "Súgó" menüpont -> "Névjegy" menü kiválasztása után megjelenő ablakban lehetséges. (Pl.: Tételes fogászat 3.1; build: 002)

Változások:

Kezelési lapon a megjegyzés mező is feltüntetésre kerül. TA020 tevékenység kód esetén a program a kötelezően rögzítendő BNO kódoktól történő eltérés esetén hibaüzenetet ad. Betegéletút lekérdezés javítása. Beragadó térítési kategória hiba javítása.

9-es TAJ típus : "személyazonosító a menekült, menedékes és oltalmazott státusz kérelmezését megelőzően nyújtott ellátás során"
Részletek:
http://www.oep.hu/felso_menu/szakmai_oldalak/gyogyito_megeleozo_ellatas/hirek_informaciok/OEP_tajekoztato_menekult_menedekes.html

Utolsó frissítés: 2015. 09. 01.

Az online jogviszony ellenőrzés részletes használati útmutatóját a súgó file-ban találja meg. Ha Önnek régebbi verziója van, akkor kérjük töltse le ezt is a program könyvtárába.

Utolsó frissítés: 2011. 05. 30.

Windows 98 operációs rendszert használók figyelmébe

Amennyiben a programból nem működik az online jogviszony és TAJ ellenőrzés, kérjük ellenőrizze, hogy az internet explorerben a titkosítás erőssége 128 bites-e. (internet explorer/súgó/névjegy)

Ha nem, a lenti linket követve frissítheti a Windows-t, amely így alkalmassá válik a Tetfog-on belüli online jogviszony és TAJ ellenőrzésre:

Utolsó frissítés: 2008. 03. 26.

Tételes Fogászati Program v3.9 teljes install

Teljes installáló

Felhívjuk Tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy Windows Vista és Windows 7 operációs rendszerek esetében a TETFOG programot ne a C:\Program Files könyvtárba telepítsék, hanem egy, az Önök által létrehozott alkönyvtárba. (pl: c:\tetfog)

Utolsó frissítés: 2011. 05. 30.

H-7100 Szekszárd, Szent István tér 19-21.